Kontorlokaler

10–20

Finn arbeidsroen på en av Oslos mest hyggelige og best tilgjengelige adresser,
kun få meter fra inngangen til Nationaltheatret stasjon

Parkkvartalet tilbyr kontorlokaler tilpasset dine ansattes behov, både når det gjelder planløsning og innredning. Usikker på hvor stort kontorareal du trenger? Spør oss gjerne om råd.

Meld din interesse

Alle leietakere har tilgang til vår førsteklasses personalrestaurant, og på varme dager kan du nyte maten din i vår lekre bakgård. Tørst? Ta turen til Kaffebaren, et naturlig samlingspunkt med varme og kalde drikker samt noe godt å bite i.

Vårt møteromsenter gir tilgang på moderne utstyrte rom, tilrettelagt for korte og lange møter. Du finner i tillegg mange uformelle treffsteder.

Ved behov for midlertidige kontorplasser, for eksempel gjester eller kollegaer, kan ekstra plasser leies/benyttes i vårt kontorfellesskap. Ønsker du parkeringsplass? Vi har eget garasjeanlegg med ladetorg. Du får også tilgang til husets bil- og sykkelpool.

Alle våre leietakere kan benytte seg av Parkkvartalets vertskapstjeneste, som gir deg en enklere hverdag. Få hjelp til alt fra bestilling av møteromsmat til booking av restauranter. Vår Concierge organiserer og arrangerer events på huset for dere.

Leievilkår etter nærmere avtale.

Vi tilbyr
Servicepunkt og kafé
Personalrestaurant
Møtesenter
Carpool og Sykkelparkering
Garderobe
Lokasjon
Transport
Trikk
190m
Tog/Flytog
83m
Taxiholdeplass
250m
Tog
83m
Buss
250m
Bysykkelstativer
250m
Plantegninger

Ønsker du å leie?

Meld din interesse

Höegh Eiendom er både stedsutvikler, langsiktig utleier og forvalter av næringseiendom med stor-Oslo som markedsområde. Vi utvikler bygg og steder, med tanke på menneskene som skal bo, arbeide og oppholde seg der. Vi legger stor vekt på arkitektur og bygulv. Byggene skal stå lenge etter vår levetid. Måten byggene er bundet sammen på gateplan, vil skape gode opplevelser for menneskene som skal bruke området. Höegh Eiendom har sitt hovedkontor i Parkveien 55.

Hans Olav Johannessen
Utleiesjef Höegh Eiendom
+47 952 35 159
hoj@hoegheiendom.no

Rune Arvesen
Megler Akershus Eiendom
+ 47 915 35 567
ra@akershuseiendom.no

Webdesign og utvikling av: Vild AS og Interaktiv Design