Kontorfellesskap

1 - 10

Som medlem i vårt nye kontorfellesskap blir du kjent med andre spennende virksomheter.

Velg mellom fast eller fleksibel kontorplass i åpent landskap, eventuelt et av våre arbeidsrom med plass til 3-6 personer. Alle plasser er ferdig møblert. Skjerm og oppkoblingsmuligheter står klart til deg. Enkelt og effektivt.

Meld din interesse

Vi tilbyr både kort- og langtidsleie. Plasser i åpent landskap kan sies opp på dagen.
Leie av arbeidsrom har oppsigelsestid på én måned.

Alle medlemmer har tilgang til vår førsteklasses personalrestaurant, og på varme dager kan du nyte maten din i vår lekre bakgård. Tørst? Ta turen til Kaffebaren, et naturlig samlingspunkt med varme og kalde drikker samt noe godt å bite i.

Vårt møteromsenter gir tilgang på moderne utstyrte rom, tilrettelagt for korte og lange møter. Du finner i tillegg mange uformelle treffsteder.

Ønsker du parkeringsplass? Vi har eget garasjeanlegg med ladetorg. Du får også tilgang til husets bil- og sykkelpool.

Alle våre leietakere kan benytte seg av Parkkvartalets vertskapstjeneste, som gir deg en enklere hverdag. Få hjelp til alt fra bestilling av møteromsmat til booking av restauranter. Vår Concierge organiserer og arrangerer events på huset for dere.

Kontakt oss for en prisforespørsel. Våre medlemspriser faktureres hver måned.

Lokasjon
Transport
Trikk
190m
Tog/Flytog
83m
Taxiholdeplass
250m
Tog
83m
Busser
250m
Bysykkelstativer
250m
Plantegninger

Ønsker du å leie?

Meld din interesse

Höegh Eiendom er både stedsutvikler og en langsiktig utleier og forvalter av næringseiendom med stor Oslo som vårt markedsområde. Vi utvikler våre bygg og steder med tanke på menneskene som skal bo, arbeide og oppholde seg der, og vi legger stor vekt på arkitektur og bygulv. Byggene skal stå der lenge etter vår levetid og måten de bindes sammen i gateplan skaper de gode opplevelsene for menneskene som skal bruke området. Höegh Eiendom har sitt hovedkontor i Parkveien 55.

Hans Olav Johannessen
Utleiesjef Höegh Eiendom
+47 952 35 159
hoj@hoegheiendom.no

Rune Arvesen
Megler Akershus Eiendom
+ 47 915 35 567
ra@akershuseiendom.no

Webdesign og utvikling av: Lid & Wiken og Interaktiv Design